Павел Найденов (Павката) е артист по душа и образование. Но откога е лесно да си такъв? По правило артистите са едни от най-умните и креативни хора на земята, но и най-неоценените и неразбрани. Реализацията е предизвикателство за всеки от тях. Точно това споделя и Павел пред Humans of Plovdiv.

“Кое е най-голямото ти предизвикателство в момента?”
“Реализацията ми като артист. Ужасно трудно е сам да градиш име и да финансираш проектите си. За да създам последната си инсталация, вложих лични пари от тримесечния си труд.”

Въпреки че началото е трудно, опитът и трудностите имат своя начин да се отплащат. Ние пожелаваме целия заслужен успех на Павел - вярваме, че творенията му ще радват все повече хора и ще комуникират неговите идеи на света.

Още истории вижте в страницата на Humans of Plovdiv: http://humansofplovdiv.com/ или във Facebook: https://www.facebook.com/humansofplovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…