Звeздaтa oт „Ky-кy“ e зaoбикoлeн oт ocлeпитeлнитe Eлeн Koлeвa и Haдя Ивaнoвa от предаването „Елит”

Влади Въргала гостува на пловдивска сцена с две от най-красивите жени на българския шоубизнес на 21 април в Дом на културата от 19 часа. Звeздaтa oт „Ky-кy“ e зaoбикoлeн oт ocлeпитeлнитe Eлeн Koлeвa и Haдя Ивaнoвa от предаването „Елит” в премиерната френска комедия „Cкъпo cъкpoвищe“. Публиката вече познава автора на пиесата Франсис Вебер и неговия основен герой Франсоа Пиньон от други два хита - „Вечеря за тъпаци” и „Досадникът”.

Франсоа Пиньон – един сравнително млад, но видял много през живота си мъж (Владо Въргала) стига до убеждението, че не е толкова важно да си богат, колкото да те смятат за богат. Олга – млада, живееща в Париж рускиня (Елен Колева) някога е споделяла мечтите на всички момичета от обкръжението си – да срещне олигарха, който да открие за нея прелестите на големия свят. Желанията и на двамата се сбъдват...

Премиерната комедия „Скъпо съкровище” е продукция на Драматичния театър в Пазарджик и в нея още участват Георги Кременски, Тодор Кайков, Йоанна Микова, Петър Райжеков.

Билети се продават в Билетен център пред Общината и в преди спектакъла на касата в Дом на културата

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…