С неделното си представление Държавен куклен театър –Пловдив отново не само забавлява малчуганите, но под формата на приказен спектакъл им предава разни важни тайни за зъбките.

Двамата калпазани Чук и Пук ще помогнат на децата да открият защо е важно да се грижат за зъбите си. Спектакълът е по мотиви на Турбьорн Егнер и разказва как „едно време имало едно момченце. Казваше се Антон. То имаше в устата си зъбки – като всички деца естествено. Но в едно от зъбчетата на Антон имаше дупчица и там живееха две човечета, които се наричаха Пук и Чук.“

Участват- Наталия Василева и Михаела Андонова или Емилия Копчева и Александър Караманов. Режисьор е Стоян Ангелов, сценографията е на Диана Узунова, а музиката на  Гергана Василева.

Началото е от 10:30 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…