Те ще представят трагикомедията „Щастливецът иде“ по Руси Божанов

Благотворително представление ще изиграят завършващите студенти по актьорско майсторство за драматичен театър към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ на 27-ми април  от 19:00 часа във Военен клуб Пловдив.

Зрелостниците ще изпълнят един от дипломните си спектакли – „Щастливецът иде“ по Руси Божанов, който разказва историята за смъртта на Алеко Константинов и за това какво се случва след нея, в един въображаем небесен съд, в който един срещу друг се изправят великият български писател и деец и неговите най-върли врагове – персонажите от собствените му творби.

Пиесата по адаптацията на доц. Иван Налбантов и асистент Стефан Попов и се играе в Учебен театър на университета вече повече от една година.

Само след десет дни, младите актьори ще я представят на широката аудитория в подкрепа на борбата срещу рака на гърдата. Дарителската сума е на стойност 10 лв., срещу която всеки присъстващ ще получи и продукт от розовата серия на козметична фирма AVON, главен спонсор и организатор на благотворителната кампания. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…