За мнозина той е Мимо от Джанго Зе, за други - Мирослав Морски, а сега се връща от Лондон като Мистър Морски, част от британската интернационална група The Turbans, с която обикаля света. Смята, че вече няма мода в музиката, нещата са туршия, в която той иска да е чесънът, който не може да бъде игнориран. Или ти харесва, или не, но не може да не го забележиш.

Мирослав Морски е музикант, композитор и изпълнител, който с уникалната способност да смесва различни музикални стилове и интересни текстове, може да ви изненада във всеки момент, ако ви се случи да присъствате на негов концерт. Ако дойдете тази събота, на летни сцени Конюшните на царя, ще чуете новия сингъл на Mr. Morski & The Turbans – Мафия.

За него лондонската преса написа: "Музикант, който може да пее като Donna Summer, смесва електрически китари, фънк обертонове и клавиатурни взривовете, световни бийтове и елементи на традиционната балканска и всякаква друга музика, която звучи в ума и душата на един роден бунтар".

На изявата в Стария Пловдив, в събота, очаквайте специално подбран сет от народни песни, върху който Mr Морски работи от началото на годината. Във втория сет ще чуете песни от лондонския авторски период на музиканта. В третия сет ще прозвучат песни от репертоара на Джанго Зе по желание на евентуално позитивно- ентусиазираната публика...

Обещава концертът на 13 юни да бъде тропически поп фюжън рай на музиката. А за всички, които дойдат на концерта: "Благодаря ви! Thank you! Gracias! Спосибо! Obrigado! Merci! Will get back to you one of these days!" 

Входът за концерта е 10 лева, а началото е в 21:00.

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…