„... сряда в Театъра“  открива сезона с JP3, предстоят концерти на Белослава,  Ангел Заберски и Брас Асоциация

Лятната музикална сцена в кафе-бар „Театъра“ открива сезона на 3 юни, сряда, от 21:00 ч., когато JP3 и квартет „Арена“ ще направят премиера на новия студиен албум на триото “Between the worlds”.

И тази година през лятото в уютния двор на Драмата най-успешните артисти от българската музикална сцена ще имат самостоятелни концерти. Обикновено ще се провеждат в сряда, обединени под мотото „.. сряда в Театъра“, но хубави събития ще има и в другите дни на седмицата. Предстоят изяви на Ангел Заберски и Брас Асоциация, Белослава и много други популярни и обичани изпълнители.

На мистично пътуване между световете отвежда вторият албум на JP3. Представянето му в Пловдив е част от националното турне на формацията, в която участват Живко Петров – пиано, Димитър Семов – барабани, и Веселин Веселинов – Еко – контрабас. Триото се формира през 2004 г. и бързо се превръща в една от най-успешните български джаз формации. Следват многобройни клубни и фестивални участия и първият концертен запис издаден на DVD в България, който излиза през 2006 година със заглавието "Understandable". Триото  издава първия си студиен албум през 2012 г. със заглавието "It's A Dream".

Лятната музикална сцена в кафе-бар „Театъра“  планира веднъж месечно мини фестивали и театрални представления на открито, Оборудвана по стандарт, отговарящ на изискванията за организиране на концерти и на чуждестранни артисти, сцената ще стане част от летните турнета на пътуващи клубни и фестивални банди.

Ето предстоящите събития на лятната сцена:

03.06, сряда, 21.00 ч.
Концерт на JP3 и квартет „Арена“ с премиера на "Between the worlds"

14.06, неделя, 21.00 ч.
Трибют на Tower Of Power

17.06, сряда, 21.00 ч.
Манго Дуенде с трибют на Buena Vista Social Club

25.06, четвъртък, 21.00 ч.
Концерт на Ангел Заберски и „Брас Асоциация“

01.07, сряда, 21.00 ч.
Концерт на Белослава

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…