На 27.06 в Клуб Нещото ще ни гостува Cosmo - анархо-фолк-пънк музикант от Уелс с уникален стил, състоящ се от пънк, фолк, хип хоп, бийтбоксинг, блуграс и каупънк със социални и политически послания за самоуправление, пряка демокрация и социално равенство

Козмо (Шандор Душ) е свирещият на китара син на бивш унгарски барон и шотландска благородничка без наследство, за която се твърди, че е потомка на Уилям Завоевателя.

Това е тема, която се среща в много от неговите песни. Дрънкайки на китарата с пълна душа, той пее за мрачни недели, квартирна философия, загубена по влакове любов и психиделични преживявания в малкия град. Автор е на четири албума.

Споделял е сцена с Хауърд Маркс, Пийт Доърти, Франк Търнър, Крис ТТ, Алтерн-8, Низлопи, Дредзоун и Ийт Статик – и почти му се е разминало. Появява се също на събития, протести и фестивали на всякъде в Обединеното кралство – включително Гластънбъри и „Голямото зелено събиране“ – правил е турнета в Ирландия, Европа и Южна Америка, и се е появявал по различни медийни канали (официални и други), на всякакви места.

Печели наградата „Златен гребен“ на фестивала „Хей Фриндж“ през 2007 г. и награда от Суийт Пръдакшънс за своето шоу „Свобода за свирнята!!!“ на фестивала „Единбург Фриндж“ през 2008 г.

Вход: Свободен

*Нещото е пространство за свободно споделяне на идеи, умения, вещи И НЕ СЕ ФИНАНСИРА ОТ НИКАКВИ ОРГАНИЗАЦИИ, ПАРТИИ ИЛИ ДРУГИ ТЪМНИ СУБЕКТИ, а единствено от теб и мен, затова всяко дарение е важно за покриване на разходите за материали, издръжка на мястото и подпомагане на тези, които споделят знанията си, но нямат доходи!

За да продължи това място да съществува, зависи от всички нас.

Кога: 27.06.2015г.

Място: Клуб Нещото  /ул. "Драган Цанков" 49/

Начало: 18:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…