Квартал Капана, стремглаво продължава своето възраждане. В него започват да се отварят все повече места за развлечение на пловдивчани. В сърцето на развиващото се пространство обаче има и едно място, което вече цели 17 години се е позиционирало в квартала и приютява купонджиите под своя покрив. Вече със сигурност сте се досетили, че става въпрос за култовия пловдивски клуб Бали. Почти две десетилетия, заведението събира почитателите на качественото хаус звучене. Този петък, на 12 юни, клубът ще отпразнува своя седемнадесети рожден ден. Рядкост за заведенията, които могат да се похвалят с такова дълголетие, но това място е едно от тях и не спира да събира пловдивчани и да прави едни от най-запомнящите се партита . Разбира се и този път то ще бъде щуро и незабравимо, както приляга на всеки един тийнейджър.
От своя страна клубът вече си е  направил най-хубавия подарък - спечелил е уважението и неспирната обич на пловдивчани, които не престават да посещават любимия си клуб през всичките тези години.
Затова, клуб Бали, кани всички, които искат да се присъединят към празника им, а те в замяна, ще ги заредят с добро настроение и по парче торта, разбира се!
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…