За пръв път в България, на сцената на Bee Bop Café ще бъдат представени част от най-емблематичните песни на Jamie Cullum. Той е британски джаз-поп пианист, вокалист и композитор, в чийто творчество се преплитат множество стилове и влияния. Изпълненията му на живо са също доста разнообразни и на различни форуми. От кратко, точно и ясно трио на джаз фестивали до самостоятелни мега спектакли с биг бенд, та дори и симфонични оркестри.

Поради малката вероятност да видят на живо един от любимите си изпълнители в България, Виктор Стамболов (вокал и акустична китара) и Иван Гърбачев (пиано) решават да се превъплътят в един Jamie Cullum. Ето и всички музиканти, които взимат участие в амбициозния проект:
Виктор Стамболов - вокал
Александра Иванова - бек вокал
Георги Зайков - тромпет/ бек вокал
Венелин Георгиев - саксофон
Иван Гърбачев - пиано
Александър Леков - бас
Начо Господинов – барабани

Събитието ще се проведе на 26-и март, четвъртък, от 21 часа в “Bee Bop Café”.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…