След като поредния за тази година петък 13-ти вече ще е минал, на 14-ти март ще можете спокойно да се насочите към „Център за сценични изкуства – Stage 51“, където една пловдивска и две софийски банди ще раздават положителен заряд на килограм.

Paranormal са представители на местната пловдивска сцена. Стилът им е толкова необичаен, че трудно се побира в етикета “alternative”. Не са много родните групи, които се осмеляват да внесат и електронни елементи в по-тежките стилове, но Paranormal не се притесняват от предизвикателството и се справят чудесно.
JFT е софийска банда, която свири тежък рапкор и обича да се забавлява на сцената. Live-овете винаги са на 100% , а ако се намерят по 2 бири – на 150%! Въпреки ниската настройка и изкрещяните текстове - момчетата, както и посланието на това, с което се занимават, са позитивни и ще се радват да го споделят с вас.
Bright Sight, както името подсказва, са още една глътка свеж въздух в родната ни сцена. Вече с 2 албума и едно ЕР зад гърба си, те винаги поднасят интересната си смесица от пънк и хардкор с неподправен хъс на всеки live. Традиционно на сцената се присъединяват и феновете, за да изпеят части от любимите си песни, така че се чувствайте поканени.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…