Клуб Копа Капана ще бъде домакин на едно международно хардкор събитие на 11 април. Ще ни гостуват Eaglehaslanded от Русия и босненците Deer in the Headlights. Пловдив е четвърта спирка от тяхното съвместно източноевропейско турнe, което започва на 8 април.

Eaglehaslanded определят стила си като screamo, а концертните им изпълнения са изключително завладяващи и често завършват с травми за самите музиканти, вследствие на енергичните им изяви. Още преди издаването на първия си албум те направиха европейско турне заедно с българската група Expectations.

Завукът на Deer in the headlights е смесица от гневни женски вокали и мрачни хардкор/кръст мелодии. Свирят заедно от 2010 година и са наложено име на сцената благодарение на честите си турнета.

Местният съпорт е поверен на добре познатата и любима на всички ни мелодична хардкор банда РЕЗЕРВЕН ПЛАН (032 HARD CORE) , които не са свирили в Пловдив от 2013г. както и на младата смазваща деткор машина Feast Of Insanity.

Заповядайте на 11 април в клуб Copa Kapana.

Концертът започва в20:00, затова не закъснявайте!

Вход: 7лв 


Facebook event : https://www.facebook.com/events/385254894990651/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…