С редовен полет от Порто, Лисабон и Амстрердам пристигат в София Крищина Бранко и нейните музиканти - между многото стачкуващи авиокомпании, португалската група имаше късмет да не се натъкне на отменен полет.
Певицата очаква с нетърпение срещата си с българската публика, за която пази топъл спомен от посещението си в България преди 4 години, когато представи програмата си “Kronos” в софийската зала “България”.  Самата Крищина се впечатлява много при първата си среща преди години с българското хорово изкуство :“Наистина тази музика и пеене много ми харесва и всеки път, когато я чуя, тя ме приближава до звуците на Земята, дълбокия и проникновен звук на мъдростта.”
В Пловдив тя ще изпее песни от своя идеален списък - Idealist -както се нарича последния й албум.
Концертът на Крищина Бранко ще бъде на 17 септември в Античния театър в Пловдив от 20:30 ч. Билети за концерта може да намерите в магазин "Мюзик център" - ул. Отец Паисий 5, на касата пред Общината в Пловдив и в мрежата на Тикетплюс
В случай на лоши метеорологични условия концертът ще се проведе в Концертна зала(Операта, пл. Централен 1), за което ще бъдат уведомени предварително всички медии. Билетите ще важат без  презаверка. Билети ще се предлагат и на врата преди събитието.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…