Дъждовният град носи меланхоличната красота на португалските песни и емоцията на фадото, сподели португалската певица преди концерта си.

Поради нестабилното време и вероятността от валежи тазвечершният концерт на португалската певица Крищина Бранко се премества на закрито в Концертна зала.Фадо кралицата и нейните музиканти пристигнаха в Пловдив вчера вечерта, вечеряха в Петното и се запознаха с видните пловдивски артисти Александър Секулов и Атанас Хранов. Тази сутрин Крищина Бранко даде интервю в пряко включване от главната улица в Пловдив за Денят започва по БНТ и сподели, че  усеща меланхоличната красота на португалските песни и емоцията на фадото в дъждовните пловдивски улици. След това певицата се разходи до Хиподрума и разгледа мозайките в Малката базилика. Тя очаква с нетърпение срещата си с пловдивската публика.

В Пловдив тя ще изпее песни от своя идеален списък - Idealist -както се нарича последният й албум.

Билети за концерта все още се намират в магазин Мюзик център - ул. Отец Паисий 5, на касата пред Общината в Пловдив и в мрежата на Тикетплюс. 
Билети ще се предлагат и на врата преди събитието.
Концертът на Крищина Бранко се организира от Джаз Плюс с любезната подкрепа на Института Камойнш и на Посолството на Португалия и в подкрепа на кандидатурата на Пловдив за Европейска столица на културата 2019.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…