В рамките на 10-тото издание на Нощта на музеите и галериите, на 13 септември, пловдивската публика ще има възможност да клати глава на DJ сетовете на Beatbucket, Riddimbox и Junkfool от алтернативната платформа Sofia Beats, а роденият в Пловдив продуцент Infragreen ще представи своята авторска музика на живо.
Sofia Beats са група меломани, посветени на идеята за клубна вечер с фокус върху т.нар. BEATS сцена - съвременно и иновативно музикално течение, зародило се в Щатите, но бързо превзело целия свят. BEATS музиката черпи вдъхновение от емблематични хип-хоп продуценти като J Dilla и Madlib, като същевременно дава поле за постоянно експериментиране и музикална свобода.

Sofia Beats дава възможност да се докоснем до това слабо представено на българската сцена лице на електронната музика в алтернативно клубно преживяване, което съчетава жанрови класики с най-доброто от последните музикални трендове. Не на последно място, платформата има амбицията да бъде сцена и за талантливи местни продуценти.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…