Българският ми е малко лош, но ако ме поканите пак, обещавам да го науча по-добре, пошегува се италианската звезда.

Алекс Реа изнесе незабравим концерт в Летния театър снощи. Освен с невероятния си глас италианецът завладя публиката и със своята артистичност. Той  излезе с куфар, в който си носеше най-големите италиански хитове. Преди всяко изпълнение ровеше в него и търсеше поредното парче. От там вадеше перуки и очила, за да се превъплъти в образите на Зукеро, Стиви Уондър, Лучо Дала, Елвис Пресли, Тото Котуньо  и други. Италианецът дори се пошегува със своя приятел Робертино, като пя на колене, за да заприлича на него като юноша. При изпълнението му, обаче, на Лучано Павароти гласът му се развълнува, сподели с публиката  колко цени великия изпълнител и отправи целувка към небето с думите „Лучано, това е за теб. Обичам те!”.

Доброто настроение продължи цяла вечер. То бе подкладено с вицовете на  Венци Мартинов, или както го наричаше Алекс Реа – Енцо, който зарадва публиката и с много пловдивски лафове. Сред тях беше и един от любимите на пловдивчани: „Когато попитали Бог, защо Пловдив е толкова красив и неповторим град, той отговорил „Няма лошо, майна!”

В тон с музиката танцьорите от Мюзикхолен теарът Пловдив развълнуваха зрителите със своите нежни и страстни танци. Алекс Реа отправи апел и към публиката, всеки да танцува на мястото си. Веднага хората станаха и се разкършиха, а бабите, които не можеха, размятаха бастуни над главите си.
 
На два пъти имаше технически проблем с музиката и Алекс Реа започна да се разправя с тонколоната, с което предизвика още смях. Неговото откритие Давиде пък се правеше на ентусиаст от публиката, който  иска да превземе микрофона. Накрая си призна, че е част от програмата. Младият талант закри концерта с авторската си песен „Amico ciao”, чието име носеше и спектакълът.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…