Певицата Нора Караиванова и китаристът Бисер Иванов излизат заедно на сцената, без никакви претенции и напълно естествени - в този вид, в който идеите се раждат или по-просто казано - само един глас и една необикновена китара. Това ще се случи на 18.07, в петък от 21:00 часа в Конюшните на царя.

Стилът е R&B и поп рок. Този напълно акустичен проект е замислен от двамата преди много време. Репертоарът е напълно авторски - с песни, събирани през последните години.

Интересното в проекта е, че аранжиментите са изсвирени изцяло от китарата на Бисер, в реално време, като са наслагвани различни китарни рифове. Включително и перкусиите са изпълнени на неговия инструмент.
Текстовете и вокалното оформление са дело на Нора.
Определено си заслужава да се види и чуе.

След сета на Нора и Бисер, пловдивските "диви" от дамския вокален квартет Compact Voices, ще се качат на сцената на "Конюшните", в компанията на Александър Леков – бас, Иван Гърбачев – кийборд и Начо Господинов – барабани, за да изпълнят подбрана селекция от най-успешните R’N’B и соул парчета от световната музикална сцена.
Четирите гласовити красавици от пловдивската група Compact voices са все още студенти в АМТИИ Пловдив.


20.07, неделя, 21:00 БALKANSKY на сцената на "Конюшните на царя"

БALKANSKY са Теодосий Спасов в комплект с кавал, тромпет и дудук, заедно с Dj Cooh - Иван Шопов и Иво Христов - sound design, който се грижи за арт визията. Славят се с два албума до този момент, а името на проекта е с първата буква "Б" от кирилицата неслучайно, а за да показва българските корени в музиката.

Очаквайте ги на 20-ти юли, неделя, тук, в любимия град Пловдив, на летни сцени "Конюшните на царя".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…