Хората още щъкаха наляво надясно към 9 без 5, а в 9:00 Конюшните вече бяха претъпкани и всички с нетърпение очакваха на сцената да се появят виновниците за стълпотворението от хора. Обичайно заподозряният за пловдивчани Стефчо автографа не пропусна да впише в дебелата тетрадка Иван Лечев. Музикантът отново се появи с жена си, чиято подкрепа получава на концерти не за пръв път.
 За  читателите на Капана.Бг Иван Лечев сподели огромната си любов към Пловдив. Завърших в музикалното в града под тепетата и живях година и половина тук. Влюбен съм в него. Имам и роднини тук - чичо ми художникът Христо Стефанов е пловдивчанин.  Цялото семейство са хора на изкувството. Свирят, рисуват. Жена ми е актриса - пее, танцува, с нескрито вълнение разказва Иван. Двегодшният му син също показва признаци, че музиката му харесва. Нямам клип на телефона си, за да ви покажа как свири на играчка барабан.
Mузикантът в момента участва в пет проекта и се оформя една заетост на сцената, която го радва. Виждаме се, и дори да не е често, поне не си омръзваме. На сцената на Конюшните, Лечев си спомня с усмивка за красиви спомени. За в бъдеще и по-конкретно на есен, за проекта ФСБ симфония, ще очакваме студиен запис. Обичайните Заподозрени обичат работата си и това личи на сцената. Забаляват се помежду си и така забавляваха публиката.
  Според брилянтния китарист в България е малко неуместно да използваме думата турне. Така е, хората по света обикалят 120 града, ние тук се гъзарим с  по 3-4. Това е смешно, с усмивка споделя Лечев.
Емоциите се засилваха с всяко следващо парче. Токът си поигра със сцената като на моменти спираше и тръгваше, но положението беше овладяно.
На масите грейнаха свещички и атмосферата стана наистина романтична.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…