Студентите от магистратурите Артмениджмънт и PR на арторганизации при АМТИИ излизат на сцената на Кукления театър този петък в 9 часа за официалната си защита-спектакъл. В 12.00 часа по време на антракта доайенът на управленските магистратури доц. д-р Живка Бушева и преподавателите ще разкажат за създаването на уникалните кадри за мениджмънт в културата и връзката между управлението на арторганизациите и създаването на адекватна културна среда в Пловдив и страната.

Тази година се дипломира деветият курс от магистратурата Артмениджмънт и четвъртият в PR на арторганизации. За  тези години студентите имат реализации като директори и зам.-директори на драматични и куклени театри като Виктор Бойчев, Тодор Боянов-директор на Драматичен театър „Апостол Карамитев"-Димитровград, Красимир Къшев-диригент на Държавна опера Стара Загора, Дарин Петков-директор на Държавен куклен театър-Стара Загора, основателят на фолклорното радио и фолклорен клуб "Чанове" Костадин Господинов и мн.др.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…