Асен Блатечки ще изиграе за последен път легендарния спектакъл „Секс, наркотици, рокендрол” (или „Секса”, както го наричат в актьорската гилдия) на 6 юли в лятно кино „Орфей” .  След като обиколи цяла България с комедията, актьорът реши да я „пенсионира”, за да освободи повече време за новите си проекти и за очакваното бебе през септември.  Пловдивската публика ще може да види  в неделя за последно пиесата, в която Блатечки се превъплъщава в няколко образа - на бедняка от улицата, чистач, жена от секс-телефон, среднощен "каубой", рецидивист и баровец. Актьорът се справя превъзходно със забавните монолози, които са едновременно олицетворение и контрапункт на американската мечта.  На сцената му партнира рок банда на живо, а на края зрителите ще чуят и певческите умения на Асен Блатечки. Билети за „Секс, наркотици и рокендрол” се продават в Билетен център пред Общината и в Билетницата в Мол Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…