Блеки води Елвис в България

Само месец остава до концерта на американските рок легенди от W.A.S.P. в България. Шоуто ще се състои на 4 август в летния  театър в Бургас и е част от грандиозното турне на бандата "30 Years of Thunder".

Европейската час на гастрола старира от в края на май със 6 концерта в Русия и до момента преминава със забележителен успех през Финландия, Норвегия, Швеция, Германия и Белгия. Навсякъде залите и стадионите са препълнени,  феновете са екзалтирани до максимум, а билетите са разпродадени за броени часове. За радост на хилядите български почитатели на добрия хард рок, машината W.A.S.P. много скоро ще стигне и до нашата страна.

За шоуто си у нас Блеки Лоулес и компания  пристигат с огромна собствена продукция, която обещава здрав безкомпромисен звук и невероятно шоу, което със сигурност не трябва да се пропуска! Сцената ще бъде оборудвана с озвучителна апаратура и осветление от най-висок клас и три LED видео стени. Гърбът на сцената ще бъде облечен в специално пано с размер 15х10 метра, а още три завеси със същия размер и уникален дизайн ще падат по време на шоуто.

Еднo от най-впечатляващите технически съоръжения, което публиката ще види на сцената на 4 август, е легендарната стойка за микрофон на Блеки, превърнала се в запазена марка на атрактивния фронтмен.  Стойката – артистично съчетание между човешки скелет и амерканкси чопър, е висока около 2 метра,  изключително тежка и масивна и носи името Елвис. Безспорно това е истинско произведение на изкуството, което със сигурност не трябва да се изпуска!

Билети за концерта на W.A.S.P. в Бургас могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на  www.ticketpro.bg. Цената им на пердварителна продажба е 45 лева, а в деня на концерта - 50 лева.Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…