Румънците Popa Sapka са първата банда, която ще забие на лятната сцена на бар „Театъра“, който отвори врати преди броени дни в двора на Драматичния театър. Това ще се случи на 08.06 (неделя). Бандата е любима на българската публика заради уникалната смесица от стилове, които могат да се чуят в музиката им – балкански ритми, ска, реге, пънк и поп.

Изявата на Popa Sapka е последванa от друго голямо събитие на 11.06 (сряда), Exit Adventure Bulgaria, което е загрявка за популярния сръбски фестивал. На една сцена ще се съберат някои от най-добрите български музиканти – Оратница, Мерудия, Kottarashky & The Rain Dogs, Vox Box (Pavel Clave & Skiller) & Selector Lazy Face. Пловдивската публика ще има удоволствието да ги слуша напълно безплатно.

Програмата продължава с представянето на новия албум на Smallman на 13.06, една от най-харесваните алтернативни банди на България. На 14.06 пък започваме в ранния следобед с 3-тия рожден ден на ъндърграунд онлайн радиото X-Raydio, на което DJ-и от Пловдив и страната ще представят музиката, която пускат в предаванията си.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…