Вдъхновила се е от снимка в интернет, но цялата дейност е извършила сама

Пипа Бранхам и съпругът й направили голяма крачка през миналата година. След дългогодишни блянове, те най-накрая успели да съберат средства и да си купят собствена къща. Разбира се, след откриването на подходящата къща идва и голямото предизвикателство – да го превърнат в дом.

Първото нещо, за което помислило семейството е безопасността на децата. За целта, техният ремонт е започнал не от къде да е другаде, а от стълбището. За семейство Бранхам е било важно не само да бъде безопасно, но и да отразява тях самите. Така решили да превърнат обикновените дървени стълби в чудна приказка.

Пипа разказва, че се е вдъхновила от картинка в Pinterest и решила да украси стълбите с кориците на любимите си книги. Направила списък на любимите си четива, а след това започнала да търси красиви корици на всяко от изданията. За целта са били необходими само бои, четки и доза фантазия. Семейството споделя, че ремонтът не само ги е накарал да усетят къщата като свой дом, но и са спестили доста. Похарчихме само 20? за материали и нищо повече, допълва още Пипа.

А сега ви оставяме със снимките на приказното стълбище.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…