Събитието е част от националната кампания „Библионощ“

Уникална „Нощ на сетивата“ организира в сряда, 20 май, библиотеката на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. От 18:00 до 22:00 часа всички посетители ще имат възможността да се включат в литературни срещи и маратон на четенето. Организаторите ще посрещнат гостите си с чаша вино, забавни игри, подаръци и музикален поздрав.

В музикалната програма са включени композиции от Ерик Клептън, Ричард Клайдерман, Александър Винитски, Стинг, Ломбардо Грийн, Фредерик Бюргмюлер, Йохан Себастиан Бах и други световноизвестни музиканти, които ще бъдат изпълнени от студентите от специалности „Джаз и поп изпълнителско изкуство“, „Педагогика на обучението по музика“ и „Музика“ - Светлана Маринова, Иво Анохин, Живко Каратабанов, Жулиета Танева и Кристиян Манолов.

Интересни факти от историята на Пловдивския университет ще разкаже проф. дфн Никола Балабанов – ректор на висшето училище в периода 1989 - 1993 година.

 

Нощта на сетивата е част от националната кампания „Библионощ“ и ще се проведе в библиотеката на Пловдивския университет на ул. „Цар Асен“ № 24, сградата на Химическия факултет. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…