От хиляди години насам, хвърчилото е популярно като начин за релаксация и форма на душевно упражнение. Пускането на хвърчила e прекрасно забавление, което обединява и носи радост на деца и възрастни навсякъде по света. То носи лично значение, послание, мечта за всеки, който го държи.

Пускали ли сте някога хвърчило? 

Заповядайте на 16 май от 11 ч. на Братската могила в Пловдив, където на събитието ни "Пусни хвърчило" ще си направим пикник с пускане на хвърчила. 

Събитието е организирано от екипа на Консултативно-терапевтична инициатива „ХВЪРЧИЛО“ с подкрепата на Лайънс клуб Филипополис, ПОПИМОНИ 2010 ЕООД и Изотсервиз Пловдив ЕООД.

Каним всички наши приятели да се присъединят към нас, за да се забавляваме заедно.

„…Защото едно хвърчило има голяма нужда от приятелство. 

Трябват му въздух, височина и небе, за да разцъфне с цялата си красота."

Ромен Гари

Начало: 11:00ч.

Данов хълм 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…