Стягайте се за голяма битка. Предстои пореден епизод от традиционните в artnewscafe Водни войни. „Нека намокрим човека до нас!” е несъвсем пацифистичното мото на събитието. Няколко армии вече градят бойните си стратегии за WATER WARS IV за бъдещия фронт на улица Отец Паисий. Търсят се оръжия, шпиони се вклиняват в тила на врага, за да научат стратегията на противника. Денят на голямата битка вече е фиксиран- най-горещият летник 24 август, а първата пушка ще гръмне точно в 14 часа. Правилата на битката за зададени от организаторите, като общо взето такива няма. Позволени за всякакви водни бойни машини и съоръжения, като е разрешено дори  използването на оръжия за масово поразяване- кофи с вода и мръсни мокри бомби. Бойни групи се въоръжават със специални водни картечници от водещи европейски оръжейни производители,  единични играчи пък залагат на класическата и свръхточна спринцовка. Трети си произвеждат сами специални водни ракети с далечен обхват на действие. Домакините ще се погрижим да покрият artnewscafe в найлони, а по време на лютото сражение ще звучи музиката, подбрана от Мартин. Който желае може да си носи и бански, защото ще разположим и надуваем басейн на улицата. Водата от нас. А най-оригиналното водно изобретение ще получи награда от artnewscafe, уточняват организаторите на патакламата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…