С концерт в "Петното на Роршах", Миро Морски посрещна 41-вия си рожден ден. Лудата жаба пристигна в белия ресторант на клуба с вкусна торта и почерпи приятелите си за празника, веднага след чека преди шоуто.

Новият вокалист на ОРАТНИЦА се забърка в акустичен джем с Миленита. Заедно с тях на сцената се качиха кавалджията Християн и Бъни с неговия перуански кахон.


Познатите песни на девойката с най-сините очи в родната музика, звучаха по съвсем друг начин. Главни виновници за това се оказаха момчетата от ОРАТНИЦА, прибавяйки своя етно фюжън стил, за да станат парчетата някак по-фънки и джази. Небрежният стил на Миро и Миленита, смесен с фолклорния зук, спечелиха публиката в клуба и усещането за съвършенство се настани трайно, до самия край на свирнята.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…