Днес започна двудневния Базар на грамофонни плочи, който е част от „Капана фест“. 

Събитието е по инициатива на ДомЪ на плочата “Soul searchin’”, задвижено под зоркото внимание на вечно активния Стефан Колев, познат повече като Skill. Освен, че Стефан активно участва в озвучаването на Капана, той се грижи и за това, любителите на хубавата музика да не оставят грамофоните си прашни и да се насладят на виниления звук вкъщи.

Стотици плочи напълниха Широкото на Капана, а десетки любители завират пръсти и погледи между плочите. Истинска радост струи от някои от тях, които намират нещо дълго търсено. Други преоткриват нова музика. Трети пък избраха плочите като оригинални подаръци за близки и приятели. А четвърти като мен се замисля: „Как може да нямам грамофон вкъщи?“

Капана е щастлив и това ще продължи още доста време, а грамофонните плочи все по-често започват да присъстват в ежедневието ни, припомняйки каква е разликата между това да слушаш музика от компютър и винилен носител.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…