Nassimo е един от най-добрите графити артисти не само у нас, но и по целия свят. Неговите картини от спрейове украсяват стени на най-интересни и колоритни места.

Сега той е в Капана и бележи с част от себе си квартала с павирани улички. Разбира се, не изневерява на стила си на рисуване и характерния му почерк не може да бъде сбъркан. На „Капана фест“ той ще рисува заедно със Stern, който за съжаление не успяхме да открием в навалицата.

 

Под силно влияние на източните култури, Насимо ще допринесе за освежаването на любимия ни квартал, чрез своето изкуство и лично послание, което влага в работата си. Какъв ще бъде крайният резултат – очаквайте скоро!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…