Подкрепете реконструкцията на площада пред киното!

Избраха проекта за архитектурна работилница за оформяне на занемарения площад пред кино Космос в арт пространство. КАБ- Пловдив разпространи визуализация на идеята за пространството, която е повече от впечатляваща. Започва реализацията на проекта, като младите архитекти от Колектив Космос се нуждаят от подкрепа. До този момент за откликнали фирмите Техноууд и Тетрабетон. За успешното реализиране на реконструкцията обаче са нужни още 130 бройки дървени талпи със сечение 5/10 см и дължина 5м.(възможни са и други варианти на дължината), транспорт за пренасяне на материалите, инструмент пендула за дърво, финансова подкрепа, работна ръка.

Идеята е  дървеният отворен павилион за арт изкуство и бетоновите елементи за сядане да бъдат в пропорцията на киноекран. Тази идея е била заложена и в проектирането на кино „Космос“. Стъкленият обем на фоайето е в пропорцията на киноекран.

Тъй като времето за реализация е изключително малко, молим всеки, който може да помогне, да се обади в канцеларията на КАБ РК Пловдив или да пише на електронната поща до 22.08.
за връзка: 032/632291 - арх. Стефан Кичев
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…