Първият автопортрет на художника Атанас Хранов взриви социалната мрежа. Маестрото публикува лика си, нарисуван от собствените си ръце и буквално предизвика фойерверк сред ценителите на изкуството и критиците. Картината се прехвърля от профил на профил, хората коментират въодушевени. Тъй като това е първата подобна работа на Хранов- типичният му стил е върху платното, но той ярко експериментира с четката и цветовете. Автопортретът вече е в Бургас, където Наско има изложба, което още повече наостря феновете му от Пловдив и колекционерите, които искат да я видят на живо. Скоро творбата ще се завърне в ателието на Хранов в Пловдив.

1 comment

  • Comment Link Почитателката !!! Почитателката !!! Сеп 24, 2014

    Влюбих се...

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…