Пловдив ще се наслади на най-новото представление „СЕКСКОМЕДИЯ В ЛЯТНА НОЩ” на 26-ти февруари.. Сценичен вариант и постановка Юрий Дачев, сценография и костюми Радина Близнакова.

Участват: Мартина Вачкова, Атанас Атанасов,Стефан Цирков,Стелиян Николов, Станислава Николова, Иванка Шекерова, Константин Соколов

 Помните ли кога за последен път сте се смяли от сърце? А искате ли да посрещнете пролетното слънце с усмивка и настроение? Ако отговаряте са „ДА”, то се снабдете с билети за шеметната комедия с участието на любими актьори.

Има такива нощи... Във въздуха сякаш се носи и разпръсква любов...  Всички  са увлечени от реални и въображаеми любовни трепети. Според  Юрий Дачев ключовата дума  за спектакъла е симпатия. Текстовете на Уди Алън са смешни и тъжни, в тях се виждат несъвършените хора, объркани  и в същото време по особен начин симпатични. И забавни!

Пиесата на Уди Алън е едно намигване  към „Сън в лятна нощ” на Шекспир и филма на Бергман „Усмивки от една лятна нощ”.

Пиесата се играе на 26 февруари от 19 ч. в ДК „Борис Христов”. Билетите са с цени от 8 до 15 лв. и се предлагат в билетен център пред Общината.

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…