Вихрена комедия от брилянтни ситуации с перфектна режисура и майсторска актьорска игра. Всичко това е спектакъла „Всяка сряда от пет до седем“ от руския познавач на човешките отношения Валентин Красногоров, представена от Драматичен театър „Невена Коканова“, Ямбол.

Режисьор Владимир Петков

Сценограф Александрина Игнатова

В ролите: Георги Ружичка, Петя Бойчева, Христо Доков, Цветелина Кънева, Капка Валентинова, Михаил Лазаров

Какво се случва „Всяка сряда от 5 до 7”, когато работата ти е тъпа, животът скучен, мечтите несбъднати и нещата въобще не вървят така, както им се иска на героите от тази блестяща комедия, всъщност .... е повече от интересно! Авторът заплита служебни проблеми и лични отношения във вихър от емоции, за да ни покаже, че лековатия и фриволен начин, по който гледаме на живота си напоследък не само не е решение, а е основна част от кашата, в която се забъркваме! А дали ще се измъкнем от тази каша... е въпрос на личен избор. Гледайте „Всяка сряда от пет до седем“ - заслужава си!

Спектакълът на ДТ „Невена Коканова“ - „Всяка сряда от пет до седем“ ще бъде представен в залата на ДНА Пловдив на 25 февруари 2016 г. от 19:00 ч. 

Билети чрез платформа ГРАБО до 24 февруари: цена – 7 лева.

В деня на представлението в ДНА: цена – 8 лева.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…