Захари Бахаров се сдобива с прескъпа картина в комедията „Арт” на 17 февруари в Дом на културата от 19 часа. Безумната покупка води до апокалиптични спорове на сцената с Владо Карамазов и Юлиян Вергов.  Тримата приятели изричат много горчиви истини, което води до тотален срив на отношенията. Разбира се, всичко е гарнирано с много смях!

Триото Захаров-Вергов-Карамзов са добре познати на пловдивчани като футболните съдии в „Спанак с картофи”. Сега те избират комедията на французойката Ресмин Реза, която е станала милионерка от успеха на пиесата в над 30 държави и избрана да напише биографичния бестселър за Саркози.

Постановката на Сатиричния театър с „трите мечки” не слиза от афиша трети сезон, а билетите са разпродадени с месеци напред. Билети за „Арт” се продават в Билетен център пред Общината.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…