За пръв път в Пловдив най-успешния български хореограф  в сферата на съвременния танц- Живко Желязков ще проведе работно ателие по съвременен танц  

На 12-ти януари, само седмица преди старта на прослушванията за обучителната и тренинг програма по съвременен танц Dance Port Derida, артистичният  директор  на   Derida Dance Center Живко Желязков ще посети Пловдив и ще проведе уъркшоп в Танцово студио "Duende"-Пловдив с  танцьори от града.
Това сътрудничество има своята предистория свързана с проект „ДЕ-нивелация”  в рамките на фестивала One Architecture Week през 2014 година, когато Живко Желязков покани част от танцьорите на пловдивското студио за съвременен танц да се включат в проекта.
На 12-ти януари, от 17:30 часа хореографът на Derida Dance ще изнесе практически клас и ще отдели време да информира всички участници за възможностите, които предлага програмата Dance Port Derida, финансирана за четвърта поредна година от Фондация Америка за България.

Вход свободен  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…