Рок Фондация ПолинеРОООК фест и организаторите на едноименния пети Есенен фестивал, стартират кампания в подкрепа на пострадалите жители на град Мизия! Месец преди началото на феста е в ход дарителска кампания с цел набиране на парични средства, продукти и предмети от бита за пострадалите от разрушителното наводнение, граждани на Мизия. Приемат се дрехи, електроуреди, одеала, трайни храни и всички полезни предмети за бита, които могат да влязат в употреба от пострадалите семейства. Те ще се събират всеки ден от 9 до 12 и от 17 до 19 часа в клуб-кафе POLINERO face до пловдивския площад Шахбазян на бул. 6 септември 180. Там е поставена и кутия за парични дарения. Срещу тях ще се издават протоколи за дарение от фондацията.

По време на самия PolineROOOCK fest, който ще се проведе от 12 до 14 септември в Пловдив, почитателите на твърдия саунд също ще могат да даряват вещи и средства за пострадалите в Мизия. Събраните помощи и пари ще бъдат предадени на един или два етапа,  чрез пунктовете на БЧК и разкритите дарителски сметки.

 

Ето и пълната програма на Петия Есенен PolineROOOCK fest 2014

 

12 Септември /Петък/

 

17:00  Panic Station /Bg/

18:00  Fat Bertha /Bg/

19:15  AlogiA /Serbia/

20:30  Krossfire  /Bg/

21:45  Purpendicular - Deep Purple Tribute Show /Europе/

 

13 Септември /Събота/

 

17:00  ASSAMBLEND /Bg/

18:00  Perfect Stranger /Bg/

19:15  KINGDRAGON /Gr/

20:30  Analgin /Bg/

21:45  John Steel /Bg/ & Blaze Bayley /England/

 

14 Септември /Неделя/

 

17:00  Антифриз /Bg/

18:00  Докторс Гого Бенд /Bg/

19:15  Черно Фередже /Bg/

20:30  End Of Pain /Bg/

21:45  Obraten Efekt /Bg/

 

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…