Петдневният фестивал Shake that Хълм ще постави края на лятото

Когато човек чака нещо хубаво - времето минава бавно. Затова и тази ще е може би най-дългата работна седмица, защото в края й - заветната Петък Вечер - ще започне Фестивалът под Тепето - Shake that Хълм! Тепето ще се оглуши от много музика, много танци, много усмивки и детски игри.

Времето между 2 и 6 Септември на Младежкия хълм се очертава да е типично късно-лятно - слънчево и топло, каквото ще е и настроението около двете сцени на фестивала.

Ще сервираме Айляк на големи порции, а за да задоволим вашия делничен апетит, както обещахме - обявяваме допълнителните участници във Фестивала и пълната му програма.

А ето и новите попълнения във вече обявената програма:

Южният вятър ще довее хитовата гръцка група "Koza Mostra". На 3 Септември - Събота - изпълнителите на парчето "Alcohol is Free" ще атакуват голямата сцена на Shake that Хълм. С над 130,000 продажби само на първият им албум балканската ска банда даде заявка за обещаващо бъдеще. Духът на свободата и оптимизма, който се носи от творчеството им ще е перфектното допълнение за съботния айляшки ден.

Също така в събота, по следобедно време, сцената ще бъде запълнена с Organic Electronics от известните в пловдивските клубове и ежегодния Сахат Тепе Open Air - Ванина и Петко Гочев.

В понеделник - 5 Септември - богатата вече лежерна chill програма ще бъде подходящо допълнена от дуото на Северозапада, калено в Скандинавския студ, но успешно акостирало под тепетата и сбрало дружина айляшки музиканти, за да изпълняват заедно описаният от тях стил като "рочец-барочец" - бандата "Sound Check".

А ето и пълната програма за Shake that Хълм:

2 Септември - Петък :

NU/ANCE, Repetitor, ТДК, Burbon Street

3 Септември - Събота :

Ванина & Петко Гочев (12:00 до 17:00), Stilldrinkov, Plastic Bo, Koza Mostra, Тъпани и Гайди

4 Септември - Неделя :

"Битки под Тепето" - hip-hop/break battles, Keranov & Jay, Поднулевия и Черния, Badjo & Worst и Jentaro, както и Freestyle battles в малките часове

5 Септември - Понеделник :

Sound Check, Parapitek, Мерудия, Loco Mosquito

6 Септември - Вторник :

ЕРА 3000 (етно и модерна хореография), The Bedlam Club, Сатоми Такада, фолклорен състав "Веселяци"

Музикалната програма на основната сцена ще започва всяка вечер след 18:30

Множеството допълнителни активности, работилници, танци, спектакли и игри може да видите по дни в нашата ПРОГРАМА

 

Shake that Хълм 2016 - Чакаме ви на поляната!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…