Шоу демонстрации с летателните апарати са част от първия по рода си  DroneUp фест

Небето над Пловдив ще почернее от дронове след няколко дни. Това ще се случи в рамките на първия по рода си  международен фестивал DroneUp IFF 2016, който ще се проведе на Римския стадион на 19 и 20 август. Демонстрациите с  летателните апарати са само част от богатата програма на събитието. Предвидени са още редица допълнителни изненади, свързани с  дронове, музика, танци и други изпълнения в нестандартни комбинации. Основната част от афиша е филмовата. В Пловдив ще бъдат показани най-зрелищните и креативни филми, снимани с дрон от цял свят. DroneUP е едно ново и невиждано до сега събитие, което цели да покаже света, погледнат от нов ъгъл, от друга гледна точка и по един по-различен начин - от птичи поглед. Хората са обзети от вечната амбиция за достигане на облаците и любопитство как би изглеждал нашият живот погледнат от птичи поглед, разказват организаторите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…