Първото предложение във филмовата нощ на 13 юли е ослепителна постановка на световноизвестния Болшой балет с една от двете най-велики живи балетни прими Ана Тихомирова в главната роля ще видим във филма „Жизел“. Оригиналната хореография на Жан Корали, Жул Перо и Мариус Петипа оживява по забележителен начин на фона на неповторимата сценография. Балет и кино ще съчетаят своите най-силни страни, за да предоставят на зрителите повече от два часа празник за всички сетива. Ранното предложение в програмата на „Филмови нощи Филипополис“ започва в 21.10 часа.

„Денят на Независимостта: Нова Заплаха“ на 3D е другата история, която си заслужава да се проследи от началото до края.  След като „Денят на независимостта” обърна представите за блокбастърите, следващата епична част предлага глобален спектакъл с невъобразим мащаб. Използвайки възстановена извънземна технология, земните народи са обединили усилията си и са разработили огромна отбранителна програма, която пази планетата. Но нищо не може да ни подготви за напредналата и безпрецедентна сила на нашествениците. Само изобретателността на няколко смели мъже и жени може спаси света ни от унищожение.  Прожекцията е с начален час 23.20 часа.

Цените на билетите са 6лв. Може да ги закупите на касата на киното или онлайн  на www.boxoffice.bg.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…