Ден след премиерата на новото им видео, към сингъла Fake Fruits, Jeremy? тръгнаха на десетдневно турне. С него бандата ще завърши 2014-та и ще посрещне Новата година, завършвайки обиколката из страната, с голям новогодишен концерт, на 31 декември в Терминал 1, София. Лайфовете на групата стартираха снощи в Благоевград.

Поредната спирка от турнето е тази вечер в Пловдив, където музикалната сцена в Петното на Роршах ще е домакин на срещата на момчетата с пловдивската публика. В петък вечер, култовият клуб ще бъде огласен от инди-рокендрол музика, като Jeremy? обещават събитието да е грандиозно.

Снимките на Fake Fruits са протекли при изключително тежки условия, смяна на над десет локации в рамките на две денонощия, всеотдайната и упоритата работа на екип от над тридесет професионалисти. Клипът бе представен в публичното пространство на 17 декември, с което Jeremy? поканиха всички заедно с тях, на път към следващото ниво инди-рокендрол.
С новия проект бандата дава сериозна заявка за намеренията си да не прави компромиси с творчеството си, като същевременно затвърди присъствието си в артистичното пространство.
Режисьор и главен концептуалист на видеото е Георги Манов, а оператор - Крум Родригес, популярни с класата си едновременно в арт, кино и рекламните среди в България. Заедно с целия екип на Clamer Design Studio, те създават не просто музикално видео, а "сладко-горчив" филм към драматичния блус Fake Fruits. Аудио записите са реализирани в Студио 2 на БНР, а смесването и мастерирането са осъществени в Ирландия.
Началото на концерта е от 22:00, вратите на клуба се отварят в 21:30, а билетите са по 10 лева.

Ето и точните дати и локации на турнето:
18 декември, четвъртък – клуб Underground, Благоевград
19 декември, петък – клуб Петното, Пловдив
20 декември, събота – клуб Бар без име, Бургас
21 декември, неделя – клуб Тангра, Сливен
22 декември, понеделник – клуб Il Mondo, Стара Загора
23 декември, вторник – клуб Под Театъра, Габрово
25 декември, четвъртък – клуб Vintage 33, Варна (+ Shakermaker)
26 декември, петък – клуб Max, Русе
27 декември, събота – клуб Galaxy Bowling, Плевен
31 декември, сряда – клуб Терминал 1, София (+ RAJA)

Алтърнатив бандата Jeremy? е в състав: Ерсин Мустафов – вокали и бас, Ташо Колев - китари и Явор Лалев – барабани.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…