Той е човекът, който изпя цяло парче наобратно , засне видео към песента отново обърнато само в един единствен кадър и въпреки това пеенето му е изключително синхронизирано. Няма как феновете на истинския хип хоп да не са се досетили, че става въпрос за NDOE. Повелителят на микрофона и българската ъндърграунд сцена пристига в Move club на 20 декември специално за пловдивските си почитатели. От НДОЕ, един от истинските български ветерани в стила със сигурност се очаква да спретне голямо шоу като коледен подарък за феновете. И няма как при положение, че говорим за човек, който е единствения, научил с много упоритост и изпял своя текст наобратно в последната си творба 10 от 10. Слушането на такъв прецедент не е за изпускане, а желаещите да си го получат като празничен сюрприз могат да го направят в club Move.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…