За първи път Bears And Hunters и RaJa & Iliyana Acoustic Project се качват на една сцена утре вечер. Мястото е емблематичният клуб Петното на Роршах, където вече 15 години младите български музиканти намират място за срещите си с публиката.

Бандата е една от новите инди групи на българската сцена и може би най-младата от лейбъла на китариста на култовата банда Остава, Георги Георгиев – Homeovoxmusic - малка музикална компания за млади независими артисти. Bears And Hunters са са Виктор Иванов - вокал и китара, Антони Трандев - барабани, Иван Валев - бас и Петър Трифонов – китара.

Викс свири от 15 годишен, минава през китара, после се отдава и на барабаните. Част е от My Disorder, откъдето се познават с Тони, който свири на барабани също от тийнейджър. Освен това, Тони има и познания по пиано от специалността, която изучва в НБУ - тонрежисура. Преди това и двамата са работили с други музиканти, докато не откриват какво наистина искат да правят. Разбират се чудесно, на една музикална вълна са и съвсем естествено е да създадат своя собствена банда. Днес Виктор е едва на 21, но вече e познат като вокалиста на Bears And Hunters, който пее, свири на китара и твори музика.

Жоро от Остава ги забелязва още по времето, когато са с My Disorder, но разкрива истинския им талант след време и започва да работи с тях сериозно и усилено. Момчетата се справят чудесно, но имат остра нужда от басист и затова Жоро им предлага Иван за първия им лайв, с когото той лично вече е работил покрай проекта Homeovox. Иван е свирил и в други банди и освен талант и потенциал, вече има натрупан опит на сцената. Тримата се стиковат чудесно, още при първата им изява заедно, допадат си и решават да продължат. Така вече Bears And Hunters стават трима, но не за дълго.

Докато Jin Monic - друга група на лейбъла, вече свирила пред пловдивската публика в Петното на Роршах, записват новото си парче в студиото, Жоро се среща случайно с Петър, който присъства на записите. Заприказват се покрай снимка на Джони Мар (The Smiths) и не след дълго започват да работят заедно, свирейки в Homeovox. Спазвайки традициите в групата, Петър също свири на китара от 15-годишен. Скоро се запознава и с Тони, Иван и Виктор, харесват се веднага и така Bears And Hunters днес са четирима.

Наскоро Bears And Hunters представиха ексклузивно неофициалната версия на своя първи сингъл, а в момента записват активно в студио и тепърва предстои да чуем и видим още страхотни неща от тях. При гостуването си в предаването Shuffle по Дарик радио, момчетата представиха ексклузивно неофициалната версия на първия си сингъл "Come Back Story". Предстои да чуем официалното му излизане, а след това очакваме и видеоклип към него. Дотогава момчетата имат много участия по различни клубове и набират все по-голяма популярност.

Ража и Илияна са две усмихнати и талантливи момичета, които последните месеци постигнаха голям успех със своя проект, свирейки в различни заведения, по културни събития и на частни партита. Ража пее и свири на китара, а Илияна - на вилончело. Нежният дует и дивите момчета ще ви заредят, както с тяхната авторска музикa, така и с кавъри на свои любими артисти. Вечерта ще бъда специална, зашеметяваща и различна, затова не я пропускайте. И шестимата се заканват лайфът да бъде размазващ.

Началото на концерта е от 22:00, вратите на клуба се отварят в 21:30, а билетите са по 5 лева.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…