Odd Crew прекъснаха за малко работата по новия си албум. Причина за това е турнето, на което бандата тръгна в края на ноември. Срещите с публиката стартираха в Бургас на 28-ми ноември. Феновете на траш-метъла от Стара Загора, Велико Търново и Варна вече преживяха лайфовете на групата.

Поредната спирка от турнето е Пловдив, където музикалната сцена в Петното на Роршах ще е домакин на срещата на момчетата с пловдивската публика. Навръх Никулден, култовият клуб ще бъде огласен от тежка музика, като Odd Crew обещават да нажежат атмосферата до точка на кипене.

Началото на концерта е от 22:00, вратите на клуба се отварят в 21:30, а билетите са по 8 лева.

"Од Крю" е една от водещите тежки банди у нас. Членовете - Васил Райков - вокали, Мартин Стоянов - бас, Боян-Бонзи Георгиев - барабани, и Васил Първановски - китари, свирят заедно от 12-годишни.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…