По желание на зрителите Сашо Кадиев отново ще влудява майка си Катето Евро в комедията „Горката Франция”. Тандемът майка-син идват в лятно кино „Орфей” на 17 юли. Популярната френска комедия за либерлани сексуални нрави и трудното общуване между младежи и възрастното поколение е доказан хит. В представлението участва устатият Сашо Дойнов, който в типичен негов стил раздава „правосъдие” и нонстоп сипе цветущи епитети. В кашата от недоразумения се включват Фахрадин Фахрадинов и младат Анелия Луцинова от „Комиците”. Режисьор на комедията е Богдан Петканин, когото пловдивчани познават с хитовете „Спанак с картофи”, „Кастинг за мъже” и „Досадникът”.

Любопитна подробност е, че при предишен гастрол на „Горката Франция” в града на тепетата, Сашо Кадиев се влюби в красива пловдивчанка – салса танцьорката Таня, с която са неразделни и живеят заедно. Тази година пловдивска тъща на Сашо Кадиев е мобилизирала цялата рода да подкрепят талантливия комик при поредното гостуване в кино „Орфей”. Близките ги очаква смразяваща изненада – на сцената зетят се разхожда в рокля и с кариочка. Естествено, това може да се случи само във френска комедия!

Билети за „Горката Франция” се продават в Билетен център пред Общината и в Билетницата в Мол Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…