„Sex без захар“ е може би една от най-добрите диети, на които можете да се подложите. Отивайки на представлението, ви гъделичка усещането, че излизайки от театъра нещата ще бъдат доста по-различни и леки. Тежестта от налаганите стандарти за ценности и красота вече са се изпарили.
Елена Атанасова започна своя монолог с крясъци, сякаш не е достатъчно, че самият жанр на моноспектакъла е емоционален със своята искренност и диалог с публиката. Секс. Тема табу, за която дори майките не говорят с децата си и те остават необразовани. Оттук следват и много недоразумения и комични ситуации под чаршафите. Те, разбира се, стават за приказка, докато си на кафе с приятелки, но усещането не би трябвало да бъде такова. Гаджето ти те е зарязало? Защо да не качиш двадесет килограма тогава? Лежейки си в леглото, единствено телефонът ти ти казва колко си хубава и прекрасна. Отчаянието води до много крайни решения, от рода на да продадеш тялото си на някого, но пък както е казал народа – всяко зло за добро. Не стига, че мъжете те желаят, макар и с някое друго кило от горе, но те даже и дават парите си, за да бъдат с теб. Всеки може да намери своята любов, своето щастие и всичко, което заслужава. Трябва да се ценим такива каквито сме – несъвършенни и чупливи. Това е постановката, която ще даде отговорите на онези малки въпроси, които се въртят в женската глава. Измежду прането, чистенето, работата и децата винаги остава време да попитаме стотина пъти „Дебела ли съм?”, да се зачудим дали това движение от снощните креватни упражнения е било добра идея и да се оплачем, че завинаги ще останем сами. „Дори и кръв да капе от сърцето ти, кажи, че си се изцапала с червило“, както се казваше в една приказка, така и тази постановки учи на високо вдигната глава и самочувствие, което разкрасява.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…