Юлиян Вергов, Захари Бахаров и Владо Карамазов чакаха до последно пороят да спре

Снощният дъжд отложи комедията „Спанак с картофи”, която трябваше да се играе на сцената на лятно кино Орфей. Звездите от постановката Захари Бахаров, Юлиян Вергов и Владо Карамазов до последно изчакваха пороят над града да спре и облаците да се разсеят. Това обаче не се случи. Спектакълът ще се играе на 8 юли, отново от 21 ч., билетите от снощи ще важат за новата дата.

Актьорите си тръгнаха за столицата малко след 21 часа с джипа на Юлиян Вергов и с надеждата, че ще успеят да хванат второто полувреме от мача Испания-Чили. Юлиян и Владо  използваха деня вчера за разходка из Пловдив. А Захари Бахаров се появи надвечер, видимо уморен. Той обикалял Стара Загора, кътчета из Родопите и адреси в Пловдив, за да снима репортажи за забогателите от  телевизионната лотария, която води.

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…