Събраха стотици на Лятното кино в помощ на Кари

Показаха, че не могат да седят и да чакат някой да си свърши работата

Деца помагат на деца. Дали в духа на празника, дали заради новото поколение, на което вече му е писнало да седи и да чака някой да си свърши работата, няколкото младежи от Френската успяха да съберат стотици хора в Лятното кино.Повод за това беше създадената от тях акция за помощ на прегазеното момиче Катерина Матеева.

Танци, фрийрън, песни и един доста голям балет следваха цялата вечер. Не всички, качили се на сцената, познаваха момичето, нито пък всички от публиката, но киното се озвучаваше от виковете „Обичаме те, Кари”. Това, което правят, е страхотно. Акцията е добра и се надяваме наистина да помогнем, казва Диди, която беше част от публиката. Измежду редовете се чуваха хора, които казваха, че не слушат такава музика, но пък си заслужава да проявиш малко доброта, макар и да не е Коледа. Публиката избухваше, организаторите не само следяха за лекото протичане на мероприятието, но се погрижиха и доста добре за настроението. При звука н любимата си песен се качиха на сцената, точно до изпълнителите, че даже за китариста нямаше достатъчно място.

Участвам заради каузата. Не само, за да помогна на Кари да оздравее, а за да изпратя послание към всички шофьори да карат разумно, за да не застрашават чужди животи. Чрез спорта, който тренирам, аз застрашавам собствения си живот, но не и този на другите. Аз също съм шофьор, но когато седна зад волана, карам внимателно. Нека оставим адреналина на тренировъчната площадка, това са думите на Киро, за когото гравитацията не съществуваше, а висенето над сценята сякаш е ежедневие. 

Детската душа е най-чиста и най-невинна. Именно едно такова събитие може да ви го докаже.С концертите и раздаването на храна не се приключва кампанията за помощ на Кари. Дарителската сметка ще седи все така отворена и всеки, който пожелае, може да се включи. Не е нужно да дадете много, а да е от сърце.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…