Улични музиканти във война за слушатели, надсвирват се в нечовешка какафония

Импровизиран Street battle си врътнаха два дуета улични музиканти във война за слушатели и пълни капи с монети. Позиционирали се на два метра един от друг пред Пощата изпълнителите влязоха в двубой, който в крайна сметка докара какафонично главоболие на мнозина.  Жулещият непрестанно Кръстника за Хубави хора Бате Ради от Сливен и брат му кръстосаха мелодии и стилове с култовите Ангел и Стефан. Двете банди се наблюдаваха кръвнишки, докато се надсвирваха и се опитваха да задирят всеки, пуснал се в потока по Главната. Ма не са хубави тез работи, сопна се през цигулката си Бате Ради, след като го снимахме с брат му, а не пуснахме левче в импровизираната им каса на открито. Ангел и Стефан пък просто кимнаха и докоснаха елегантно козирките на капелите си за поздрав към снимащия. Именно те излязоха като победители от музикалната патаклама с по- пълна капа с монети, далеч по-добра професионална изява и ведро отношение към минувачите. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…