Майсторът на спрея и четката нарисува КАПАНА.БГ

Димитър Межанджийски, известен в стрийт културата като Stern, подари на КАПАНА.БГ изключителен подарък. За броени минути той нарисува медията ни, квартал Капана и схващането за капан като цяло. "Моят човек", както Димитър го нарича, е хванат в капана на пловдивския  сайта за култура и мърдане няма. Капанът може да те улови, но може и да те научи, казва Stern. Всъщност можеш да разбереш много интересни неща, ако попаднеш в един капан, мисли си творецът.

Едва 23- годишен, той вече е изключителен професионалист, прочут не само в България, но и по света. Много чуждестранни списания са отразили невероятния талант и необикновеното изкуство на младия художник, занимаващ се с графити вече 10 години. Със своите виждания и усет Стерн налага една нова и по-различна визия за артистите, които бележат сградите и дават живот на мъртвите калкани. 

За мащабните си проекти и пътя на Майстора на спрея и четката очаквайте ексклузивно интервю днес в нашето капанче.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…