Гост в предаването „Молескин“ по Радио Пловдив днес е Симеон Тодорв – един от създателите на емблематичния за Пловдив бранд PLOVEDIV. Надписът върху скалите на Стария град за последните години се превърна в един от символите на града, разпознаваем в България и по света. Зад името PLOVEDIV стоят още сайт за култура, сувенири и множество артистични проекти и акции. От скоро PLOVEDIV си има и свой дом в Капана – на ул. „Куртевич“ 3, където предстои да се случват изложби, пърформанси и уъркшопи, но също така могат да се намерят и продуктите на бранда.

В предаването „Молескин“ Симеон ще разкаже за работата си, за любовта си към Пловдив и ще представи любимата си музика. За днес той е подготвил един страхотен поп плейлист. Слушайте предаването от 17:00 и повторението в неделя от 19:00 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…