Емил Конрад с апел към младите творци: Не потискайте порива, действайте на мига   

Той е феномен в интернет пространството. Известен е по-целия свят. Където и да го видите, вероятно ще бъде обграден от хилядите си фенове. Той е Емил Конрад. Едва на 25, вече е най-успешният български влогър. Видеата му в мрежата са гледани от стотици хиляди, а всъщност той припечелва доста добре от това. Срещнахме го някъде в Пловдив, дошъл бе за съвместно интервю за Форбс с други успешни млади хора, сред които и Цвети Пиронкова. За видеата, музата и  мотивацията си Емил разказа пред КАПАНА.БГ

 

Разкажи ни за влогърската си дейност.

Правя видеа в интернет, които са забавни. Не съм сам, ако това ви е интересно. Има едно момиче от Пловдив, Инна, което се пише Wednesday Adams в Ютуб и също прави влогове. Това не е нещо, което само аз правя. Има много хора в България, които се занимават с това.

Ще направиш ли видео в Пловдив?

За жалост не. Само за няколко часа съм тук и нямам време, но по принцип всяка седмица пускам ново видео.

Какви рубрики снимаш?

Снимам обикновени видеа, в които говоря по теми, които са ми интересни. Дали ще е за тийнейджъри, дали ще е нещо, което ме е подразнило, нещо, което ми е харесало. Иначе правя неща като отделни рубрики, например „Истината или се осмеляваш”, „Войната между половете”и много различни неща, които се стремя да пускам в интернет, за да има разнообразие в това, което правя.

Променял ли си нечий живот чрез видеата си?

Случвало се е хора да ми пишат, че нещо им е помогнало в трудни моменти от живота им. Това за мен е много хубаво, защото все пак съм успял да помогна на някого, не е било просто снимане на видео.

Имал ли си абсурдни ситуации по време на заснемането на видео?

Обикновено снимам в нас. Рядко се случват абсурдни ситуации, макар че веднъж се опитах да си направя брада за един клип. Направих я със сажди и накрая се оказа, че няма вода и не мога да се измия. Случвали са се най-различни забавни неща докато снимам. Да съм в Билла по хавлия, примерно, макар че и това не го намирам за толкова неудобна ситуация.

Някакви бъдещи проекти имаш ли?

Да, имам нов проект, по който работя. Свързан е с цял екип, който ще снима. Не мога да кажа нищо повече от това, защото е в процес на работа и уговорки, но е нещо ново, което до сега не съм правил. Нямам очаквания кога ще е готов, тъй като не искам да си поставям срокове, които евентуално не мога да изпълня, но се надявам до месец, месец и нещо да сме го снимали и качили.

Какво те мотивира в началото, когато започна?

Не знам дали нещо ме е мотивирало. Просто ми харесва това, което правя. В момента мотивацията ми е, че много хора гледат клиповете ми.

Какво ще препоръчаш на младите творци?

Следвайте нещата, които искате да направите през живота си. Недейте да чакате твърде много време, а ги създавайте сега. Не подтискайте порива, а се стремете да ги направите възможно най-бързо и по възможно най-добрия начин. 

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…